• Hundförarbälte
  • Pannlampa
  • Skyddsdamasker
  • Stegräknare
  • Till vandringsshopen

"Reflekterande sportväst, skyddsdamasker, pannlampa, stegräknare och hundförarbälte.

Det finns en mängd utrustning som kan underlätta för dig i stavträningen eller när du utövar Nordic Walking."

Reflexväst
Reflekterande väst som är CE godkänd är perfekt att använda vid skymning eller i mörker. Den har en funktionell och hög synlighets design med reflekterande paneler som hjälper dig att synas i mörker. Ett perfekt komplement till stavgångaren som är aktiv på kvällarna.

Pannlampa
Pannlampan på huvudet gör det enkelt att se bra oavsett om det handlar om vandring, orientering, stavgång, jakt eller andra tillfällen då du behöver en bra belysning. Vikten är optimerad så att den ska vara så lätt och smidig som möjligt att använda. En bra pannlampa ger en bred ljusbild nära dig och en lång, smalare ljusbild för sikt framåt. Dessutom uppfyller panlampan kraven för IPX5 vilket innebär att den står emot tuffare regnoväder. Läs mer här!

Stegräknare
En stegräknare eller pedometer är ett roligt sätt att mäta vardagsaktiviteten. För den som söker ett billigt och smidigt sätt att mäta sin träning och aktivitet är det ett bra alternativ att köpa stegräknare istället! Här kan du se på vandringsshopens olika stegräknare.

Leg Covers - skyddsdamasker
Damasker skall skyddar skor, ben och byxor mot vatten och slitage från undervegetation och snår. Damasker kan ha frontöppning med kardborreband, och fästs med kraftiga remmar upptill och under foten. . Damasker skall vara robusta och i hållbart material med ventilerande egenskaper. Perfekta för turer med stavar i skogen, på fjället och med snöskor. Skyddar även mot fästingar.

Hundförarbälte - sportbälte
Vill du ta med dig hunden på din stavträning är ett hundförarbälte en enkel och praktisk lösning. En enkel modellen har egenskaper som ryckdämpade och har inbyggd expander i bältet som tar hand om eventuella ryck, vilket skonar både hund och förare.

Läs mer